Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Hallgasd meg: új könyvéről beszélgettünk Dr. Lenkei Gáborral

Szerző: Vörös István, – 2012-10-20 09:20:17

Megjelent a Cenzúrázott egészség szerzőjének legújabb könyve: „Betegségnek tűnő állapotok” címmel! Lenkei Gábor orvos szerint, könyve az erőszakosan átalakított és a gyógyszermaffia érdekeihez hozzáigazított "modern kori" orvoslás legnagyobb tévedéséről szól. A könyvben összefoglaltak jelentősen megváltoztathatják az egészségügyről kialakított véleményt.  

                                                     

                                                         Az új kötet és egy kis múltidézés: kép Lenkei Gábor kalocsai előadásáról

A tavaly városunkban is nagysikerű előadást tartó szerző örömmel állt ismét a „kalocsaiak és környékbeliek rendelkezésére”, ezúttal azonban (még!) nem a Kalocsai Színház deszkáiról, hanem az FM 100 éterén keresztül szólítja meg olvasóit és mutatja be legújabb kötetét. Az interjút Füstös Éva készítette, amelyből egyébként az is kiderül, hogy Lenkei doktort rövidesen talán ismét személyesen köszönthetjük az érseki városban. Mint elmondta, szép élmények fűzik ide.

Rövidesen napi játékfordulóinkban egyébként egy-egy szerencsés játékos gazdagíthatja házi könyvtárát Lenkei Gábor legújabb kötetével, amelyet természetesen a szerző jókívánságával és kézjegyével ellátva nyerhet el tőlünk.

A beszélgetést meghallgathatod a lap alján lévő lejátszóra kattintva!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó