Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Halálra rémült Radcliffe az új Harry Potter-könyv miatt!

Szerző: Gábor János, – 2011-04-27 15:28:30

Daniel Radcliffe jól beparázott, hogy újra el kell játszania Harry Pottert. Amikor a 21 éves színész meghallotta a pletykákat arról, hogy J.K. Rowling még egy könyvet ír a regényfolyamhoz, nem félt megosztani a véleményét a szerzővel, egy a Gotham Magazin által szervezett manhattani partin, ahol hétfőn találkoztak.



"Tényleg nagyon megijedtem." - nyilatkozta a Celebuzznak Radcliffe. "Megkérdeztem tőle, hogy \'Te, ez most tényleg igaz? Még egy könyvet írsz?\'". Rowling jól megizzasztotta a színészt, mert csak órákkal később válaszolt a kérdésére. "Azt mondta annyira elégedett az alakításommal a Harry Potter és a halál ereklyéi 1-ben, hogy \'jutalmul\' megígéri: soha többet nem ír könyvet Harryről".



A színész egyébként elmondta, hogy a Harry Potter-széria júliusi zárása, a Halál ereklyéi 2 megjelenése után késznek érzi magát arra, hogy végre több felnőtt szerepet vállaljon. "Annyira lekötött a \'Hogyan legyünk sikeresek az üzleti életben\' (erről a filmjéről eddig nem tud az IMDb - a szerk.), hogy nem is gondoltam Harryre. Az elmúlt pár hónapban még vissza kellett váltanom néhány nap erejéig \'Potter-módba\', de egyelőre nem érzek miatta nosztalgiát."



Daniel Radcliffe soron következő filmje a mozikban a "The Woman in Black", ami egy 19. században játszódó misztikus horror lesz, ám várni kell még rá: jövő februárban nyit az angol mozikban. Addig azonban még forgat egy háborús drámát is, megtörtént események alapján. Forrongó afrikai országban dolgozó fotóriportert alakít majd, akit tévedésből lincselnek meg felbőszült helyiek. Ajjaj, tényleg meredek váltás lesz... De ki tudja mikor kerülhet mozikba, mert hasonló témát göngyölít a The Bang Bang Club is, amely nagy dobásnak ígérkezik. Annak sikerére kár lenne túl gyorsan ráereszteni egy hasonló mozit...

A uk.eonline.com információi alapján fordította és írta:
Gábor János

Kapcsolódó cikkek:
Pletykált a színész: négyféleképp lehet vége a Harry Potter-szériának!
Friss jelenetek az utolsó Potter-filmből!
A legjövedelmezőbb Potter-film!
Túrázz 3 órát - a Harry Potter-filmek díszletei között!
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó