Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Hagyományt teremt az Old Motors Kupa

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-02-16 15:50:28

Az elmúlt hétvégén első alkalommal rendezték meg U7-es és U9-es korosztályú labdarúgók számára az Old Motors Pub Kupát.

Hirdetés

Hirdetés

A névadó kalocsai pub üzemeltetője, Pusztai József a serlegek felajánlásával támogatta az első ilyen tornát. Az U7-es Méhecskék piros csapata 2-0-ra verte a Méhek narancssárga együttesét, 4-2-re a Tolnát, 7-0-ra a Szekszárdot, 4-3-ra a Paksi Atomerőmű együttesét és 2-1-re a Soroksár csapatát. A torna válogatottjába az egész napos jó teljesítményéért Serfőző – Jagicza Huba került. Ugyanezen mezőnyben a Méhek narancssárga csapatának ez volt az első helytállásuk. Nekik elsősorban a játéklehetőség biztosítása volt a cél, hogy minél többet lehessenek a pályán és ez olyan jól sikerült, hogy egy meccset is tudtak nyerni, hiszen Práger László és Kohány Balázs növendékei 4-1 arányban múlták felül a Szekszárd UFC-t. A torna válogatottjába az egész napos jó teljesítményéért Tóth Márk került.

A Méhecskék SE /narancs/ tagjai voltak:

Kuti Kevin, Serfőző – Jagicza Huba, Tóth Zolna, Máriás Zalán, Víz Gellért, Balogh Adrián, Práger Zsombor.

A Méhecskék SE /piros/ tagjai voltak:

Gaál Vilmos, Balogh Bence, Tóth Márk, Hegedűs Nimród, Trapp Dániel, Kovács Zorán, Veres Áron, Greksa Milán.

A Méhecskék U9-es csapata egész nap stabil, kiegyensúlyozott játékot vitt pályára. A védekezés nagyon jó volt, a támadásban pontosabb játék, meg egy kis szerencse vagy kis plusz kellett volna a verseny megnyeréséhez. De így is 3-1-re verték a Soroksárt, 7-0-ra a Paksi SE-t, míg az UFC Szekszárddal és a Paksi ASE csapataival 1-1-es döntetlent játszottak. Práger László és Kohány Balázs tanítványai közül a torna válogatottjába Polyák Kristóf került.

A Méhecskék SE tagjai voltak:

Szettele Áron, Perity Olivér, Bagó Iván, Polyák Kristóf, Kuncz Martin, Réfy Mór, Mamuzsics Milán, Szarvas Attila, Bagó Olivér, Molnár Levente, Greksa Domonkos, Szántó Richárd.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó