Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Győzelemmel zártak az ezüstérmes Méhek

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-05-26 14:00:00

Szombat délelőtt szezonzáró mérkőzést játszottak a Radványi László vezette Méhecskés lányok. Béres Georgináéknak már biztos volt a megyei bajnokság ezüstérme, de nem vették félvállról a mérkőzést, hozták a tőlük szinte már megszokott gólzáporos, közönségszórakoztató meccset.

Az Akasztói Focisuli SE lányai már a 10. percben, egy büntetőnél megtudhatták, milyen a Béres Dzsina-gól,majd Deák Renáta bravúros cselsorozata után 0:2 lett az eredmény.

A második félidő 44. percben Ferencz Andrea,  egy percre rá  Sipos Andrea növelte az eredményt. Ezt követően ismét az aranylábú Gina hatalmas góljával már 0:5 volt a mérkőzés eredménye, majd Csorba Szandra lövésével a 60. percben már 0:6-ra mentek lányok.

Folyamatos  támadással,kidolgozott helyzetekkel ismét Sipos Andrea talált a 65. percben a kapuba (0:7). Csereként beállt Miklai Merci, aki a 74. percben beállította a 0:8-as végeredményt! Ezzel a győzelemmel ismét egy olyan esemény történt a Méhecskés lányok életében ami csak tavaly történt meg először ! Ezüstkoszorú került a lányok nyakában!

 

Béres Georgina

Emellett azonban még egy sikernek örülhetünk. Méhecskénk, Béres Georgina 20 találatával ugyanis a harmadik helyen végzett a megyei góllövő listán, mindössze egyetlen góllal lemaradva a halasi Martonosi Erikától, akinek csapatának Dzsina egyébként 5 gólt is lőtt tavaszi meccsük alkalmával.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó