Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Győzelemmel kezdtek pingpongosaink

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-09-29 11:31:12

Szeptember 23-án,  Dunaegyházán álltak asztal mellé a Kalocsai SE megyei I. osztályú pingpongosai, hogy megkezdjék  újabb szezonjukat a Bácska csapatbajnokságban.

Hirdetés

Hirdetés

A második megye I-es idényünket a tavalyi ezüstérmes, Apostag csapata elleni mérkőzéssel nyitottuk. A papírforma szerinti, hazai győzelmi esélyeket az a tény is erősítette, hogy egyik alapemberünk, Losonczi eligazolt tőlünk. Mindezek ellenére egy igazi rangadó lett ez az összecsapás,ahol az utolsó két meccsen dőlt el a három pont sorsa. A végén mi örülhettünk, és nem kis meglepetésre 9-11 arányú győzelemmel tértünk haza.Németh Dávid kimagasló teljesítményt nyújtott ezen az estén és Rogács Erik is megszerezte első megye I-es győzelmét.

A Kalocsai SE kettes számú pingpong csapata a IV. osztály elmúlt fordulójában a Homokmégy együttesét fogadta. A Dusnoki Zoltán, Diel Tibor, Cselik Gyula, Tóth Csaba, Harangozó Ferenc, Kristóf Péter és Dr. Rigó József összeállítású gárda is győzelemmel kezdett, 13-7 arányban múlta felül a homokmégyi vendégeket.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó