Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

GYORSHÍR! Egy nap két egyéni csúccsal OB ezüstérmes Bence

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-07-22 17:15:11

Szerdán kezdődött és holnap ér véget  fővárosi Tüske Uszódában az Országos Cápa Bajnokság. A Kalocsai Úszó és Vízilabda Egyesület ifjú tehetsége, Lakatos Bence mondhatni egész évben erre a megmérettetésre készült. A kemény munka gyümölcsének pedig néhány perce meglett az eredménye...

Hirdetés

Hirdetés

 Busa Attila, az egyesület vezetője, Bence edzője néhány perce értesítette rádiónkat a jó hírről: Bence ma, a 2004-2005-ös korosztály délelőtti versenyén, 100 méter gyors úszásban, egyéni csúcsot úszott (1:05:36). Ezzel az eredménnyel a 11 éves fiú bejutott a délutáni döntőbe, amely nem régiben ért véget.

A kalocsai fiú itt olyat tett, amelyre még nem volt példa a kalocsai egyesület életében. A nagyszerű elődöntős eredmény után, néhány órával később ismét (!) megdöntötte eyéni csúcsát, és 1:04:47-tel az országos bajnokság második helyén végzett! A kalocsai "Mini Cápa" célja a TOP3 volt, de arra még edzője sem számított, hogy az ezüstérmet sikerül majd megszereznie, ráadásul egy napon belül két egyéni csúcs megúszásával.

Ezzel az eredménnyel az ifjú Lakatos Bence túlszárnyalta a klub másik edzőjének, Tompai Gábornak az eredményét, aki minden idők legsikeresebb kalocsai úszójaként, annak idején, 14 évesen, 7. helyen végzett az OB-n.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó