Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Gyere a Korona Partra, és NYERJ JEGYET AZ EFOTT-ra!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-08 09:41:21

Ha lehetne három kívánságod jövő péntekre, akkor szerintünk: 1., Korona Part 2., Dévényi Tibi bácsi 3., Hetijegy az őslemezlovas kedvenc zenei fesztiváljára, az EFOTT-ra (ahol minden este láthatod)! Most mind a három simán összejöhet! Tibi bácsi kezébe EFOTT-hetijegyeket nyomunk, amelyek a buli közben, egy-egy pöttyös labdára ragasztva találnak majd gazdára - de azért közelharcot ne vívjatok értük, nem szeretnénk, ha bárki megsérülne! ;-)



Ha eljössz a nyár nagy rádiós nyitóbulijára, a Korona Partra, június 17-én, pénteken, akkor Magyarország legrégebbi zenei fesztiválján, az idén Szolnokon rendezendő EFOTT-on is ott lehetsz, ahol ebben az évben olyan igazi világsztárokat köszönthetsz, mint "What is love" Haddaway, vagy az Apollo 440! Emellett  persze színpadon hazánk legnagyobb zenekarai: az idén több helyszínről is igazoltan hiányzó Tankcsapda, naná, hogy nem hagyja ki az EFOTT-ot, de a hivatalos szombati záróbulin már átadja a nagyszínpadot a Quimby-nek, és akkor még nem is szóltam a Republic koncertjéről, amely igazi szenzáció lesz, mivel ezúttal feláll melléjük egy vonósnégyes is!



Egyébként a nyitónap is sokkal ütősebb lesz ebben az évben, mint máskor! A szervezők nem bíztak semmit a véletlenre; úgy intézték, hogy az első pillanattól kezdve, kifulladásig ott akarj lenni a Tisza parton (a folyó felett egyébként már gyaloghídon is közlekedhetsz majd). A 0. nap éjszakájára a Gelka, a Fülemüle Presszó Tribün Band és a Nem adom fel zenekar melegít be, majd jön a Smile Rock Circus, nem kisebb vendégekkel, mint Haddaway, Kovács Kati, Vastag Csaba, Király L. Norbi, az Animal Cannibals. Akinek meg 150 cm és 18 év alatt feltehetőleg sokan örülnek, az Fluor Tomi. Az ő nózijáról a Ganxsta Zolee és a Kartel zúzdája fújja majd le a púdert...

Az EFOTT-ról nagyon sok infót csepegtetünk még a nyári szezonra hagyományosan "Fesztivál Figyelővé" alakuló, jelenleg "Zene, koncert, klipek" hírrovatunkban. Addig is nézd meg a teljes programot ITT! És persze ne felejts el labdákat kapkodni jövő pénteken, Szeliden, a Korona Part hivatalos, 2011-es nyitóbuliján! Korona Part - együtt vagyunk, és EFOTT - Csak szabadon... Ettől a pillanattól kéz a kézben!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó