Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Gumi borítású futópálya Kalocsán? Miért is ne?

Szerző: Füstös Éva, koronaradio.hu – 2015-10-06 15:00:00

Füsti kirándulni volt a hétvégén Pakson, ahol az Ürge mezőn található szabadidő parkban megcsodálta többek között a fák árnyékában kanyargó, gumis borítású futópályát.

Ez adta az ötletet:miért is ne lehetne ilyen Kalocsán is, hiszen egyre többen hódolnak ennek a sportágnak a városban és lehet, hogy még többen tennék, ha egy izültetet kímélő felületen róhatnák a köröket.

hirdetés

hirdetés

Nosza, fel is hívtuk Kalocsa Futó Nagykövetét Posztobányi Zolit, hogy megtudjuk miért is más az ilyen pályán kocogni, na és persze megkérdeztük tőle, melyek lennének ideális helyszínek egy ilyen pálya megvalósításához.

Hallgasd meg mit mondott:  

 

Miután felmerült két  helyszín, már tárcsáztuk is Bolvári Ferdinánd önkormányzati képviselőt, akinek vázoltuk az elképzelést. Nem csalódtunk benne,  mert mint futó rögtön meglátta a lehetőséget és biztosított bennünket arról, hogy a kezdeményezést a Sport Bizottság tagjai elé tárja.

Hallgasd meg:

 

A képviselő úr arra kért bennünket, hogy időről időre figyelmeztessük a felvetésre. Megígértük neki, hogy ebben nem lesz hiba. Folytatás tehát 1 hónap múlva! :)

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Búcsú Göncz Árpádtól


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó