Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Gordon Ramsay szereti a pacalt!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2017-02-24 10:42:43

ÍGY kóstolta meg magyar munkatársa főztjét

Olyan időszak van, hogy a Twitter-oldalán most bárki megoszthatja saját konyharemekét a séffel, aki nem a legfinomabb modoráról ismert, sőt! Pont ezért sokan trollkodták szét az akcióját, és küldtek el neki félig megevett reggelit, vagy más válogatott kotyvasztásokat. Ramsay nem marad adósa most senkinek, ezért küldtünk neki marhapofát. Egy hallgatónk elmesélte: szakmabeli barátja együtt dolgozott vele... Folytatás lejjebb!

Hirdetés

Hirdetés

Johnny nevű hallgatónk maga is külföldön tanult el egy csomó mesterfogást (a svédeknél tengeri herkentyűkből művelte ki magát), szintén szakács jóbarátja Angliát választotta. Meg nem nevezett magyar szakács Gordon Ramsay-hez szegődött, ott látta, hogy "a Michelin-csillagokat bizony nem az egerek hordták össze", a pasas nagyon érti a dolgát.

A nemzetközi konyhának amúgy nagy rajongója a skót sztárséf, ezért persze, hogy nem mondott nemet a pacalpörköltre és a véres hurkára, amikor magyar szakácsa elkészítette neki. Utóbbira egyébként azért nem, mert van angol megfelelője, ami - mint kiderült - nem olyan finom. Részletek a lejátszóra kattintva derülnek ki:

Amúgy persze lett "pályamunkánk": a dunapataji Tanya Bisztró bevállalta, hogy saját főztjét (marhapofapörkölt) mutassuk meg a Twitteren Gordon Ramsay-nek, bízva abban, hogy erről is mond ítéletet. Megtettük a magunkét, posztoltuk. A válasszal jelentkezünk, addig meg... Gordonra várva...

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó