Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

FRISS: KAP nem kért a kutyánkból, de bírta a féllábú kalózt!

Szerző: Gábor János, – 2013-04-19 11:42:35

A Korona 14. születésnapja alkalmából keressük Április Bolondját, a legnagyobb mókamestert! Április 19-ig, hétköznapokon fogadjuk a "hu-morzsákat"! Minden nap egy nyertes kerül a legjobb 14-be - ő esélyt szerez, hogy a tavaszi fáradtságot wellness hétvégén pihenje ki, Noszvajban, az Oxigén Hotel & ZEN Spa-ban:



Játékszabályok és egyebek ITT!



A Döntőbírónk Kovács András Péter, aki mindig a Reggeli Gyorsban értékeli, ki volt az előző nap Humor Heroldja!

04.03.:
Az első körből Fecó került ki győztesen - hallgassátok meg a cikk alatt a viccet, és KAP véleményét is!
***
04.04.: A második nap termésében sem csalódtunk. Kovács András Péter külön megjegyezte, milyen jó, ha egy hölgy viccelődik... főleg ha a vicc pajzán! Így a nyertest is a gyengébbik nem képviselői közül választotta ki, a legkirályabb poén szerdán: Csilláé!
***
04.05.: A 3. játéknap versenyzőitől KAP egyöntetűen ugyan nem volt elragadtatva, de Józsi  indiános viccét azért annak ellenére is értékelte, hogy relatíve sokszor hallott poén. Végeredményben a slágereket is szeretjük újra meg újra meghallgatni... KAP-ot a Fordított Nap gimisei is kérdezték: Adrit sikerült jól zavarba hoznia, pedig ő eredetileg ezt pont fordítva tervezte... :-)
***
04.09.: Ma reggel kiderült, hogy KAP a kutyának adja a vajas kenyeret és a gyereknek a száraz tápot... De valószínűleg csak ha még álmos. Lévén tegnap technikai zűrjeink támadtak, a mai Reggeli Gyorsban Füstös Éva és Németh István két nap termésének értékelését kérte tőle:

-Péntekről (04.05.) Tomi jutott tovább, egy aktuális rövid kis szösszenettel, amelyben "krétára" gyűjtenek a nyugdíjasok. KAP szerint a poén keserédes és tanulságos...


-A hétfői (04.08.), humoristánk szerint "politikai korrektség szempontjából eddigi legmegengedőbb" játéknapról egy "Kohnos" poén ment tovább, Iván előadásában...
***
04.10.:Ma KAP bevallotta nekünk, hogy vannak dolgok, amelyeket Ő maga sem tud megadni feleségének, aki az egész napos gyerek pátyolgatás után valami izgalmasra vágyik, de sebaj, ott a 24! De tényleg! És amíg az asszony kiéli magát, Kovács András Péter a Ti vicceiteket hallgatja esténként! Tegnap István poénja után röhögött fel, úgy hogy arra még a neje is felfigyelt, így ismét az erősebbik nem egyik képviselőjét választotta nyertesnek. Akit hangja alapján azonnal azonosított is a poén főhősével...
***
04.11.: Kovács András Péter ismét megKAPta legjobb poénjaitokat. Csütörtök reggel, pedig Füstös Éva feltette a kérdést, amit már rég szeretett volna...hát, vicces nem volt, de KAP-ot rendesen lefárasztotta, persze megvolt rá a válasza. Kinek a KAP, kinek a KAPné...részletek lejjebb. A humorista nevéhez KAPcsolódó poénok csak úgy dőltek műsorvezetőinkből és Andrásból is, de amellett hogy kiderült mi köze van KAP gyermekének Batman-hez, természetesen kiválasztotta a számára legviccesebb poént is. Ancsa neve került a legjobbak listájára, a drogos nyuszika lehet hogy egészen Noszvajig fut vele...
***
04.12.: KAP-ot ma is korán ébresztettük, álmos volt és talán ezért sikerült elkotyognia a Reggeli Gyors hallgatóinak, milyen témával készül a következő televíziós felvételére. Kicsit nosztalgiáztunk is, sorozási élményeiről számolt be. Mesélt "átlagostól eltérő hajlamairól", amelyen még a katonai sorozóbizottság is kiakadt annak idején. Hogy mi adta a katonásdi apropóját? Hát Laci poénja, akinek "végbélbenézős", állítólag Kalocsán megtörtént igaz története úgy megnevette egy személyes zsűrinket, hogy Őt választotta a nap legjobbjának...

***
04.15.: András ma reggel is kifejtette, hogy imádja a női viccmesélőket, és a pénteki felhozatalból is egy hölgyet emelt ki, Brigittát, aki isteni kis rövid csattanójával inkább hím sovinisztának tűnt ("Anyád takarított"), semmint önironikusnak. KAP-ot alkalomadtán kikérdeztük állatkerti emlékeiről is, hiszen e programoknak is szezonja van - csak egy krokodilsimogatás és egy lenyelt ötforintos jutott eszébe... A részletekért KATT az alsó lejátszóra!

***
04.16.: A keddi kínálatból Gábor oroszlános poénja jutott a legjobb 14-be, de talán még ennél is érdekesebb volt néhány kulisszatitkot megtudni KAP-tól. Mint kiderült, intimbetétet hordanak a tévéfelvételen... Na nem, azért nem ugyanott, ahova rendeltetésszerűen szánták, de így is megér egy misét a trükk... Célja és pontos elhelyezkedése a lenti médialejátszón!

***
04.17.: A Reggeli  Gyorsban Éva és István talált egy yorkit, amit igyekeztek rásózni Kovács András Péterre. Kedvenc humoristánk, a Bolondos Április egyszemélyes zsűrije azzal védekezett, hogy már van kutyája, és különben sem igaz, hogy egy kicsi kutya kicsit kakil... Szerdáról a kúpcserépen trónoló András ment tovább, akinek viccében a féllábú kalóz végül a medvével... És nem az indiánlánnyal, mert azzal akart kezet fogni, a medvét pedig... Huh, arcpirító, de isteni! Keresd meg, és füleld le alább!

***
04.18.: KAP a szavazómodul esti indulása előtt utoljára értékelt, hiszen a mai adagot már csak meghallgatni tudja, épp\' az oroszlányi fellépése előtt, de élő szóban minősíteni már biztosan nem. A Reggeli Gyorsban mélységes hálálkodás mellett megköszöntük együttműködését, gyorsan elmesélte, hogy ha a gyereke rámosolyog, az valójában azt jelenti, hogy le fogja hányni, ja meg persze választott: a rostán Péter szellentős-széktologatós vicce ment át. KAP összességében bírta az elmúlt több mint két hét poénjait, és örült, hogy szerepet vállalhatott a bíráskodásban, hiszen szerinte amúgy haldoklik a vicc műfaja... KATT a lenti lejátszóra!

HALLGASD MEG, ALÁBB!!!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó