Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu
Az ünnepek alatt, legyen az karácsony, húsvét, tuti hogy magunkra rántunk néhány kilót! De ha egyszer úgy szeret enni a magyar! És jót enni! Minden az alapanyagokon múlik, de az sem mindegy, hogy készítjük el például a húsvéti sonkát, hogy főzzük meg a tojást stb..
Hirdetés
Hirdetés
Az ünnepi gasztro-tanácsokat ki mástól kérhettük volna, mint kedvenc séfünktől, Németh Józseftől. A Venesz-díjas mesterszakács az alapoktól kezdte: Mennyibe kerül az IGAZI sonka? Aztán eljutottunk a fűrészpor mentes főt tojásig, nehogy megfulladjon már a locsoló.
Gasztro-szakértőnk az Ön helyében, nem bonyolítaná túl a húsvéti menüt, egyszerűen is lehet finomat készíteni! Íme:
És hogy teljes legyen az ünnepi menüsor, naná, hogy nem hiányozhat a desszert sem (ha még fér belénk). Hallgatónk ajánlotta sms-ben a "sárga túrót", amely kis hazánk észak-keleti csücskében legalább annyira a húsvéti menülista része, mint nálunk a fonott kalács vagy épp a torma. Egy másik hallgatónk, Noémi be is számolt arról, hogy ő hogyan készíti. Sőt, nem csak desszertként, hanem a sonka-tojás kombó mellé köretként:
A végére meg is éheztünk, úgyhogy jó étvágyat és kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves KORONA hallgatónak!
A sípszó után hagyjon üzenetet!