Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Formás röpipálya, ÚJ kolléga és grillremekművek a Parton!

Szerző: Gábor János, – 2012-06-17 10:19:41

Áh, most már biztos, hogy a mindennapi ingereket nem tudom majd a teljesség igényével tolni, mert annyi minden történik. Mindig a "best of" pillanatokra hagyatkozom, és ebben lehet, hogy részrehajló is leszek. De most komolyan, kövezzetek meg, ha olyan formás a strandröplabdapálya, mint tegnap délután, fix, hogy szállítom a fotót:



És tessék, a Grill Szigetünk hatalmas forgalmat bonyolított, Táncsics Lacival, akinek bevallottan ujjgyakorlat elkészíteni EZT a néhány ínyenc falatot - nem is csoda több évtizednyi séf-múltjával, amit egy olaszországi luxusszállodának köszönhet... Elkövettem azt a hibát, hogy a roston sült remekművekből egyet sem fotóztam le, de ezt a hiányosságot a mai ebédnél pótlom! Laci mostantól minden nap velünk lesz, egész nyáron - köszíííí! Jó étvágyat, már ma délben-délután!

A strandolók közt van, aki szakmai érdeklődést is mutat a tópartra költözött rádióstúdió iránt - íme legifjabb új kollégánk:


Márk imádta a zenét, kár, hogy csak rövid ideig tudtam marasztalni, mert az idő dönt, és a közlekedési híreket már nem vállalta be helyettem. Ettől függetlenül ígéretes utánpótlásnak tűnik...



Napsütötte-szép Korona Partot nektek - ma délután is! Kánikula lesz, finom falatok, csőbarnára sült játékosok a strandröplabdapályán, hideg italok, kávéspecialitások, és TE! Mindenhol jó, de legjobb a Parton! Várunk...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

340 tájfutó vágott a távnak


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó