Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Fordított Nap: a mérlegünk egy 3-as és egy \"egyesötös\"

Szerző: Gábor János, – 2012-04-13 13:24:39

A kalocsai Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat szervezte Fordított Napon a diákság képviselői a honatyákkal, a médiamunkások a tanulókkal cseréltek helyet, néhány óra erejéig. Az akció eredményeképpen Bneu Edinát Lázár Dániel váltotta fel hírszerkesztői poszton, míg Szilva műsorvezetőtársa Török Luca lett.



A 14, illetve 12 éves fiatalok remekül vették az akadályokat - értékeltük is: HALLGASD MEG lent a műsorvezető-váltást, amikorra a rendezvény további résztvevőivel kibővülve kisebb "tömeg" alakult ki a stúdióban (rá sem fért mindenki, bocs):



Edinát a Kossuth Zsuzsanna Szakközépben megkímélték a feleléstől a diákból lett tanárok, míg én összehoztam egy gyenge hármast töriből, a Szent István Gimnázium egyik 10. osztályában. Így jártam. A Kertvárosi Általános Iskolában is történelemhez volt szerencsém, de itt már Edinával együtt írtunk meg a naphoz mérten nem kifejezetten komolyan vett dolgozatot. Mindeközben a stúdióban volt alkalom további fotózkodásra is - Luca és Szilva megkedvelték egymást:



Ami a mi dogánkat illeti: imádtuk a feladatokat! Le kellett rajzolnunk Rommelt egy kétlábú lovon, verset kellett írnunk egy történelmi személyiségről (elég morbid lett a Sztálinról készült szerzeményünk), de még azt is tudnunk kellett, hogy milyen színű volt Hitler zoknija... Az eredmény egyes, amit a fordított napra való tekintettel a "tanítók" (Ákos és Réka) szerint ötösként értelmezhetünk, igaz megróttak minket puskázásért... Pedig - szerintünk - jól viselkedtünk... Köszi a szép napot, jövőre is beszállunk!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó