Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Foktői és homokmégyi judokák a dobogón

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-09-24 11:27:50

A közelmúltban Algyőn rendezték meg a 10 éven aluli judokák számára a KIDCOORD KUPÁT és Regionális Judo Versenyt, valamint a Serdülő Euroligát, ahol közel 400 judoka állt tatamira, köztük a Homokmégyi Kodokan Judo Egyesület Sportolói.

Ambrus mester tanítványai szerb, román és horvát ellenfelekkel is találkoztak és a nap végén többen dobogóra állhattak. Ambrus Balázs, Víg Botond és Marella Mira első, Tapolcsányi Dorottya, Fias Andor, Szőlősi Kármen, Fekete Johnny és Fias Petra második, míg Budai Viktor, Vargacz Bence, Czaga Leila, Harangozó Eszter és Czaga Levente a harmadik helyen végzett.

Szintén jól szerepelt, de a dobogóról ezalkalommal lecsúszott Dicsérdy Levene, aki az ötödik lett, míg Ambrus Attila, Kovács Aletta és Katus Márk korosztályúk hetedik legjobbjaként végzett.

A Foktői Judo Club sportolói közül nyolcan álltak tatamira, viszont az egyesület egyik nagy tehetsége, Fenyvesi Csilla igen komoly sérülés miatt nem tudta befejezni a versenyt. Sporttársai közül Barna Martina, Balogh István, Csaba Martin és Bedics Ákos első, Szili Márk, Csaba István és Greksa Roland második, míg Bogdán Erik a harmadik helyen végzett.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó