Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Felülmúlta önmagát a KKC+GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-04-09 12:29:25

Az alapszakasz utolsó, és egyben legnehezebb meccsén, a nálunk erősebb Soltvadkert fogadta a KKC női csapatát szombaton.

Hirdetés

Hirdetés

A találkozó borzasztóan szoros volt, az első félidőben alig esett gól 4-4-nél szólalt meg a szünetet jelző síp. A második félidőben egyszer a hazaiak, egyszer a mieink vezettek kettővel, de a kiélezett csatát 15-16 arányban végül a mieink nyerték, ezzel történelmet írtak, hiszen az alapszakaszt soha nem zárta még 3. helyen a KKC – mondta Kolics.

Galéria a találkozóról ITT!

A mérkőzés után mindkét csapat a könnyekben tört ki. Míg a mieink a győzelmi mámor miatt, addig a hazaiak a csalódottságuk miatt könnyezték meg a találkozót. A meccs után a soltvadkertiek hosszasan vígasztalták egymást az öltözőben. Takács Bernadett, a jelenleg térdsérüléssel bajlódó hazai edző a KORONAfm100-nak elmondta, jelenleg a 4. heyük sincs teljesen biztonságban.

A Kolics-lányok egyébként most, az alapszakasz végeztével sem pihennek a héten. Négy edzéssel és a Dunaújváros elleni edzőmeccsel készülnnek a rájátszásra, amelyben oda-visszavágót játszanak a most legyőzött Soltvadkert, vagy esetleges újabb győzelme után a Kiskunmajsával.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó