Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Feláldozhatók 2: Stallone Travoltát és Cage-et is megszerzi?!

Szerző: Gábor János, – 2011-09-14 15:12:02

Egy minap tartott sajtótájékoztatón az eddigieknél is több részletet árult el Sylvester Stallone az old-school stílusú Feláldozhatók c. filmjének folytatásáról. A nagy, kiégett akciósztárokkal készült, amolyan "best of"-mozi második részéhez már aláírt Jason Statham, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger (!), Jean-Claude Van Damme, Jet Li, Mickey Rourke, Chuck Norris és Dolph Lundgren, tehát a sztárparádé már most adott, de úgy fest, hogy Stallonénak beadja a derekát még Nicholas Cage és John Travolta is!!!

Jelenet azt első részből - Statham és Stallone, akció előtt:


"Lesz egy nagy összecsapás köztem és Van Damme közt - ezen sokat dolgoztunk, úgy gondolom nagyon jó lesz." - mondta a szkriptről a rendező-író-főszereplő. "Megszereztük Chuck Norris-t, és talán Nic Cage-t is. Próbálunk több különböző forgatókönyvet is kidolgozni. Egyébként szeretek olyan emberekkel dolgozni, akiknek voltak nagy pillanataik, aztán lecsúsztak, nehéz időket éltek át, és én adhatok nekik még egy esélyt."

Ha Stallone terve bejön, a filmben újra összeállhat a Ál/arc legendás párosa - Nicholas Cage és John Travolta:


Amikor egy újságíró rákérdezett, hogy Travolta szerepel-e a filmben, Stallone így nyilatkozott:
"Lehetséges. Nagyon megtanultam, hogy ami kész ténynek tűnik hétfőn, komplett tévedés lehet kedden. Egyeztetünk vele. Anyagi akadálya nincs."

A Feláldozhatók 2. 2012. augusztus 12-én érkezik az amerikai mozikba.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó