Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Fantasztikus vidéki vendéglátás és citromfagyi

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-07-23 19:52:33

Szerdán sem maradtunk nyaratlanok - legalábbis, akik velünk tartottak a kalocsai Tájházba és a Markó Cukrászdába!

Eddig sem lehetett panaszunk vendéglátóinkra, de a szerda délutáni kalocsai program első helyszínén, nevezetesen a Tájházban a működtető Korona Tours csapata olyan fogadással és programmal készült alkalmi nyaralóink számára, amelytől még a helyieknek is leesett az álla, nem beszélve a vidéki vendégeinkről - akik, időzzük "még sosem láttak ehhez foghatót".

A teljes fotógalériát ITT TALÁLJA!

Csánkiné Szántai Mária programfelelősünk és idegenvezetőnk a múzeummá lett egykori parasztház minden egyes szegletét bemutatta, majd az udvarra kalauzolt bennünket, ahol mesés néptánc- és viseletbemutatót láthattunk, mi több, esőűző össznépi táncra is a színpadra hívták csapatunkat. Ezt követte a felejthetetlen terülj-terülj-asztalkám, minden létező földi jóval - de a programelemekről meséljen helyettünk vengéglátónk, Manyi néni!

A teljes fotógalériát ITT TALÁLJA!

Utunk a Markó Cukrászdába, vagy ahogy a helyiek ismerik és emlegetik már évtizedek óta "Matyihoz" vezetett, amelynek alapítója és vezetője, Markó Mátyás egész fagylalt- és süteményarzenállal várt bennünket - Terence Hill pisztáciáján kívül volt itt minden - mondta.

A teljes fotógalériát ITT TALÁLJA!

Jó szokásunk szerint nem szaporítjuk túl a szót - meséljenek a Fantasztikus Nyár legutóbbi programjáról azok, akikért és akikről szól, a hallgatók. Ők így foglalták össze a szerda délutánt:

A teljes fotógalériát ITT TALÁLJA!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó