Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Fantasztikus Nyár: Citeraszóval kísértük le a díjnyertes pörköltet

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-07-17 15:05:15

A Korona FM100 Fantasztikus Nyár második napján újra elkészítettük azt a marhapörköltet, amivel évekkel ezelőtt stábuk megnyerte a Paprikás Ételek Főzőversenyét, a kalocsai Paprikafesztiválon.



Naná, hogy nem egyedül fogyasztottuk el. Mivel a bográcsozás egy igazi nyári program, úgy gondoltuk, nyaralás-élményként megosztanánk veletek. Füstös Éva és Németh István kedden a Reggeli Gyorsban toborozta össze a vendégsereget.



Mindenki hozta, amit gondolt: Tyutyu Németh József, Venesz-díjas mesterszakáccsal főzte meg a díjnyertes marhapörköltet gerslivel. Attila saját készítésű házi szalámijából hozott kóstolót, Magdi pogácsát sütöt, Márti sütit hozott, Józsi pedig igazi szürkemarha kolbászt kínált. A hangulatról a mértékkel fogyasztott "ásványvizek" is gondoskodtak, Edit Erdélyből hozott szilváját pedig Anetta citera játéka kísért.


(Mégtöbb fotó ITT!)

Eszméletlenül jó társaság verődött össze. A pörkölt hadjárat előtt, után és közben már gazdát cseréltek a telefonszámok és egy közös kerti partit is megszervezett a banda.

Hogy Erzsi szavaival éljünk: "Gyerekek, összeálltunk, mint a krumplis tészta!"!

Holnap folytatódik a Korona FM100 Fantasztikus nyár újabb élményekkel, hogy senki se maradjon nyaratlan...:-)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó