Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Fantasztikus Nyár a hallgatókkal: Pintér Művek & vadkerti fagyi!

Szerző: Gábor János, – 2013-07-25 15:47:59

A Korona Fm100 - Fantasztikus Nyár szerdai programja az eredetileg tervezetthez képest jócskán kibővült. Eredetileg azt terveztük, hogy a hallgatóinkból toborzott, aznapi "tizenötöket" a Pintér Művek Hadtörténeti Múzeum és Haditechnikai Parkba visszük el, majd vissza, de jött közben egy nagyvonalú felajánlás is...



A neves keceli gépgyár, a Pintér Művek nem csak üzleti partnereik számára fontos, hanem a nagyközönségnek is, hiszen az üzem területén található Közép-Európa legnagyobb haditechnikai parkja (mintegy három hektáron), valamint múzeuma, amelyhez most már egy szoborgyűjtemény is tartozik. Az egyedülálló látványosság már önmagában  fergeteges élmény, mi több: garantáltan felejthetetlen, ám a Reggeli Gyors során érkezett hozzá egy nem mindennapi meghívás is. A méltán legendás, soltvadkerti Szent Korona Cukrászda (Németh József barátunk, a Magyar Gasztronómiai Szövetség Dél-Alföldi Régiós elnökének közbenjárására) meginvitálta csapatunkat egy fagylaltozásra is:


Teljes galéria ITT!

Ma a "gerillakertészeken" van a sor: a kalocsai növény- és területgondozó mozgalom tagsága úgy döntött, hogy felkarolja a Korona Fm100 - Fantasztikus Nyár egyik napját! Mi kaptunk az alkalmon, így a mai tizenötök a Vajason csónakáznak, aztán szalonnát sütnek a Kubikus Park gerillakertészei által gondozott területen (ha az idő is engedi)... Részletek és fotók holnap!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó