Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Fantasztikus Nyár, 3. nap: Madárpark!

Szerző: Gábor János, – 2013-07-18 12:28:41

A "Korona Fm100 - Fantasztikus Nyár" harmadik programjának útja a "vonal-vonal-hattyútól" balra vitt minket, vagyis a 112-es kilométernél fordultunk el Kisfoktőn, hogy megcélozzuk a Kalocsai Madárpark és Állatkertet. A fenti elmés megoldást az útbaigazításhoz egy kislány találta ki anno, így boldogan alkalmaztuk annál a csapatnál is, amelyet sikerült összehoznunk a szerdai állatsimogatóra. Annyi szülő, nagymama és gyermek gyűlt össze a programunkra, hogy két turnusban utaztattuk őket. Az élményindex a maximumra ugrott már a kapuban: ízelítőnek a legszelídebb nyulat hozták elő nekünk - a kicsik legnagyobb örömére.


Összes fotó ITT!

Ezután megismerkedhettek lámákkal, kismalacokkal, szelíd vaddisznókkal és megvadult mangalicákkal, különleges madárfajok tömegével, nemrég kikelt pávákkal, emukkal, valamint törpekecskékkel és pónikkal - többek között. A kedvünkért a hagyományosnál jóval tovább nyitva tartó park túravezetése tökéletes volt, és a végén további jó híreket közölt velünk a gyűjtemény szakértője. Rigó Gábor (képünkön) bejelentette, hogy védett madarakat is tarthatnak majd a jövőben, miután megkapták a védettségi státuszt (KATT az alsó lejátszóra, lent).


Összes fotó ITT!

A mai résztvevőink fazekasmunkákban vesznek részt - az animátorok Füstös Éva és Fekete Anti lesznek. A program délután 5-kor indul; beszámoló holnap!


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó