Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Fantasztikus Családi Nyár az Érsekkertben

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-07-30 20:10:39

Igazi családi délután kerekedett Fantasztikus Nyarunk szerdai napjából. Ugyan az időjósok zivatarláncot jósoltak - látva a kis csapat lelkesedését és jó kedvét, még az esőfelhők is úgy döntöttek, hogy lelassítanak Kalocsa felé. A program pedig... na az telitalálatos volt!

A teljes fotógalériát ITT TALÁLJA!

Az alapprogramot ezúton is köszönjük a Kalocsai Rendőrkapitányságnak, kiemelten Répási Tamásné Rózsának és kollegáinak, akik valóságos élmény- és kalandparkká varázsolták nekünk az Érsekkert bejárata melletti parkolóplaccot. A mobil KRESZ-park elektromos kisautóit és quadjait kifulladásig hajtották legifjabb alkalmi nyaralóink - de anyukára és apukára is gondoltak programfelelőseink.

A teljes fotógalériát ITT TALÁLJA!

Számukra felépítettek egy kerékpáros akadálypályát, amelyet egyébként az ifjabbak is előszeretettel szálltak meg - a végén már a billenőrámpán áttekerés sem rémítette meg őket - nem úgy, mint e sorok íróját, aki végül maga is leküzdte fóbiáját és áthajtott rajta. Mindezt Répásiné Rózsa mesélte el nekünk csokorba foglalva.

A teljes fotógalériát ITT TALÁLJA!

Amikor mindenki kellőképpen kimozogta magát, megjelent a legendás, kalocsai piactéri lángossütöde munkatársa, a családi vállalkozás fontos láncszeme, Bali Ervin, akinek a hangját a technika ördögének közbeszólása miatt most nem tudjuk megmutatni, de leírni le tudjuk, mi mindennel járt nyaralóink kedvébe.

A teljes fotógalériát ITT TALÁLJA!

Frissen sütött lángossal érkezett, amelynek csaknem három évtizedes receptje családjuk titka, hiszen ebben rejlik a siker kulcsa - vélekedett. A siker íze ugyanakkor mindenkinek járt, a terülj-terülj asztalkámra a lángosok mellé került tejföl, fokhagyma és reszelt sajt is - ki-ki ízlése szerint válogathatott. Nyilván nem árulunk zsákbamacskát azzal, hogy a "full extrás, mindent bele" lángos volt az abszolút sláger!

A teljes fotógalériát ITT TALÁLJA!

Most pedig halljuk, hogyan érezték magukat szerdai nyaralóink:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó