Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Ezen a héten zúzósnak ígérkezik a LIVE: jön a Tankcsapda!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-28 10:13:03

Az első igazi zúzda a Korona LIVE-ban! A legutóbbi szavazás alapján kialakult hármas mezőnyben Kylie Minogue után a Tankcsapda kapta a legtöbb voksot, így ezen a pénteken jön az Elektromágnes! Erre a koncertalbumra a Tankok 2006/2007-es turnéjának legjobb pillanatai kerültek fel, így kaphattok ízelítőt többek közt a hamisítatlan EFOTT-hangulatból is.



A vándorfesztiválon éveken át a Tankcsapda jelentette a hivatalos záróbulit. Idén, Szolnokon átadják a szombat estét a Quimby-nek, de így is impozáns a névsor a nagyszínpadon, ahol megfordul majd többek az Irie Maffia, a 30Y, a Csík zenekar, a P.A.S.O., a Kiscsillag, a Heaven Street Seven és a Vad Fruttik is, de az említetteken túl a nagy esti koncerteket a Republic, és az Apollo 440 (!) prezentálja majd!



A Tankok részvétele azért fontos az EFOTT-on, mert egyeztetési gondjaik merültek fel több hagyományos zenei fesztivállal is, így kihagyják többek közt a FEZEN-t, a SZIN-t és a Hegyalját is, de Szolnok nem esett ki a kis kosárból. Szolnokon csak szabadon - addig meg jöjjön péntek éjjel a Korona LIVE, a Tankcsapdával. a hazai rock-klasszikust majd a Bon Jovi követi jövő héten, és figyelj, mert rövidesen kiírjuk a következő szavazást is!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó