Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Ez kemény lesz: a hétre a Linkin\' Parkot hívtuk meg!

Szerző: Gábor János, – 2012-02-13 16:17:45

Hm. Nem habozunk akkor sem, ha egy kis keménykedésről van szó. Mit szólnál egy kis nu metal-rap húrtépéshez és lemezsikáláshoz? Ha azt mondod: "JÖHET", akkor számítunk Rád is a rádió mellett, vagy on-line, a most pénteki Korona LIVE idején! 2008-ba utazunk vissza, és irány a ködös Albion, Milton Keynes, ahol és amikor a Linkin\' Park ütemei lefújták a púdert a csajokról, és plafonig húzták mindenki vérnyomását, a szabad ég alatt, nem sokkal a helyi National Bowl után...



A zenekar ezen a bulin Jay-Z-t is vendégül látta a Numb Encore erejéig. Ez dobott a hangulaton, nem mintha a csapat rászorult volna az erősítésre, hiszen addig megjelent legerősebb anyagaikból válogatták össze a koncert dalait. Sajátos "Linkin\' Park-best of" lett a koncert, amely akkor DVD-n is megjelent, de ha rafinált fan vagy, akkor IDE kattintasz, és megnézheted a Youtube-on!

Egy kis ízelítő:


Ne feledd: a Péntek Esti Randevú után, 22 órától jön a Linkin\' Park és a Road to Revolution: Live at Milton Keynes címet viselő koncert! Addig kérhetsz dalokat a zenekartól ITT, de ne feledkezz meg a rádiós előzetesről sem - hallgasd meg alább!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó