Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

EXKLUZÍV interjú péntek este!

Szerző: Vörös István, – 2013-07-11 12:53:41

A Thirty Seconds To Mars a múlt héten látogatott hazánkba, nevezetesen Sopronba, hogy Magyarország "legszerethetőbb fesztiváljának" a közönségét szórakoztassák. A VOLT-ról nem hiányzott rádiónk stábjának egy része sem - hiba is lett volna, hiszen csak nekünk sikerült interjút készítenünk a népszerű rockbandával.



A Jared Leto énekes-színész, valamint testvére, Shannon Leto dobos és Tomislav "Tomo" Miličević gitáros vezette banda kissé megkésve érkezett a VOLT Fesztiválra, így a média fogadására szánt idő elúszott. Szerencsénkre azonban úton a magyar közönséghez az együttes vállalta, hogy telefonon beszélget velünk, és mesél új lemezének "űrutazásáról", arról, hogy miért imádnak visszajárni hozzánk és akár Téged is személyesen felhívhatnak telefonon, ha szeretnéd.


Egyik nagy kedvencünk a csapattól, ami a 100-on is sokat forog!

Ha nem szeretnél lemaradni exkluzív interjúnkról, amelyet a Thirty Seconds To Mars (egyébként szarajevói születésű és horvát felmenőkkel büszkélkedő) gitárosával, Tomoval készítettünk, kattanj az FM 100-ra az éterben vagy online és hallgasd a Kultúrát, péntek este 19 órától - utána pedig megtudhatod, milyen is volt Sopronban: 20 órától Thirty Seconds To Mars koncertválogatás, a Korona LIVE-ban!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó