Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Evezős ranglista verseny Budapesten

Szerző: Rumi László, – 2012-10-10 17:02:29

Az evezős szezon utolsó versenyére utaztak a Kalocsai SE evezősei szeptember utolsó szombatján Budapestre, ahol a Budapest Evezős Egylet rendezett versenyt.

A szakosztály 14 éves és fiatalabb versenyzői a SPORT XXI. programban szereplő ranglista versenyeken indultak. A kilenc kalocsai hajó többsége érmes helyen futott célba. A legjobb helyezést Bérces Fanni érte el a 13 éves lányok versenyében, pályafutása első győzelmét szerezve. Ugyanebben a versenyszámban Mácsai Kamilla ezüstérmes lett. A 14 éves lányok között Kocsis Adrienn ezüstérmes, Fekete Kinga ötödik lett, a hasonló korú fiúknál Fekete Balázs második, Szabó Erik ötödik helyen ért célba. A 13 éves fiúk futamaiban Bocskor Tamás élete első versenyén ötödik helyen végzett, a 12 éves fiúk között Csamangó Bence ezüstérmes, Horváth Bence negyedik lett.

A ranglista versenyek mellett 1000 méteres versenyszámokat is rendeztek. A serdülő vegyes kormányos négypárevezős döntőbe jutott, ahol az értékes negyedik helyezést érte el. A hajóban Kocsis Adrienn, Huszár Szemirámisz, Szabó Patrik és Lázár Dániel evezett, a kormányos Csamangó Bence volt. Ugyanebben a hajóosztályban a tanuló korosztályban a kalocsai hajó ezüstérmes pozícióban ért célba, melynek tagjai Fekete Kinga, Kocsis Adrienn, Szabó Erik, Fekete Balázs, kormányos Csamangó Bence.

Októberben az evezős szakosztály tagtoborzót tart. Várják az evezéssel megismerkedni kívánókat a meszesi csónakházban minden kedden 15 órakor.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Sikeres volt a Piros Arany Kupa


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó