Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Eurovíziós Reggel a Koronában!

Szerző: Lukács Kata, – 2013-02-28 09:46:21

Ma a Reggeli Gyorsban az Eurovíziós Dalfesztiválra fókuszáltunk, és kíváncsiak voltunk, hogy a Korona Fm 100 hallgatói, kit küldenének el Malmőbe, Svédországba, a 8 középdöntős közül, ByAlex: Kedvesem, Keresztes Ildikó: Nem akarok többé játszani, Radics Gigi - Úgy fáj, Cserpes Laura: Élj pont úgy, Agárdi Szilvi-Pál Dénes: Szíveddel láss, Kállay Saunders András: My Baby, Vastag Tamás: Holnaptól és Rácz Gergő: Csak állj mellém.

A voksok alapján hallgatóink azt szeretnék, hogy ByAlex és a Kedvesem c. felvétel képviselje hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, köszönjük a szavazatokat!



(Kattints a videóra!)

Nemcsak a 2013-as indulókra, hanem korábbi versenyzőkre is büszkék lehetünk, Bayer Friderika 1994-ben teljesen ismeretlen előadóként elindult a Táncdalfesztiválon , amit a Kinek mondjam el vétkeimet című dallal sikerült is megnyernie. Ezt követően Dublinban , az Eurovíziós Dalfesztiválon első magyar döntősként ő képviselte Magyarországot. A magyar nyelven előadott dal elvarázsolta az európai  nézőket: Friderika 4. helyezést ért el a versenyen.


( Hallgasd meg te is!)

1995 augusztusában a lengyelországi 32. Sopoti Fesztiválon második helyezést ért el, a Gálában egy színpadon lépve fel Annie Lennoxszal és Chuck Berryvel.

1998-ban a 3. album első kislemeze, a Feltárcsáztad a szívemet az év legtöbbet játszott rádiós slágere lett Magyarországon.

A Dal március 2-i döntőjének győztese képviseli Magyarországot az idei, 58. Eurovíziós Dalfesztiválon május 14. és 18. között a svédországi Malmőben. A hazai indulókat, az M1 és a Dunaworld közvetíti most szombaton,  20:15-kor.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó