Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Esélyünk sem volt Veszprémben

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-10-31 17:00:00

Harmadik bajnoki mérkőzésére, Veszprémbe utazott a Kalocsai SE női röplabda csapata.

A komoly NBI-es tapasztalatokkal és óriási magasságfölénnyel rendelkező ellenféllel szemben az első szettben nagyon szépen felvették a kesztyűt a serdülő és junior korú játékosain, melyben mindössze csak egy felnőtt szerepelt. Az ekkor megszerzett 22 pont egy nagyon koncentrált játék eredménye volt, mind nyitásban, mind mezőnyben remekül ment ekkor a csapatnak.

A második játszmában aztán a Veszprém megmutatta, hogy miért is szerepeltek ők az NBI-ben, képesek voltak változtatni a játékukon, és simán nyerte a hazai csapat a második szettet.

A harmadik játszmában több hosszú labdamenetet is játszottunk, melyeket ugyan a rutintalanság miatt többször el is veszítettünk, de amire képes volt csapatunk, azt ebben a felállásban ki is adta magukból. A jóval dinamikusabban, „magasabban” támadó hazaiak sáncmunkában és a mezőnyben is jobbak voltak nálunk így közel egyórányi játékkal megérdemelten szerezték meg a 3:0-ért járó három pontot.

A juniorok csatájában a csapat nagy része már egy meccsen túl volt, míg a hazaiak teljesen más kerettel vágtak neki ennek a meccsnek, és bár az első két szettet megnyerte a kalocsai csapat, de a fáradtság és az egyre jobban belelendülő hazaiak játéka azt eredményezte, hogy megfordították az állást és így a 3:2-s vereségért járó 1 ponttal kellett megelégednie csapatunknak.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó