Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Esélye sem volt a csipkevárosiaknak

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2014-04-02 11:12:58

Az elmúlt hétvégén Kiskunhalason játszott bajnoki mérkőzést az NBII-es Kalocsai Kézilabda Club.

Kolics János csapata ma már gyakorlatilag nem küzdhet a bajnoki címért, hiszen a Nagykanizsa és a Siklós elleni vereség miatt 6 pont hátrányba kerültek a listavezető Rinyamenti KC-vel szemben. A KKC-nek most azon kell dolgoznia, hogy a második helyen maradjon. A tegnapi mérkőzésen, a Kiskunhalas ellen az egyetlen elfogadható eredmény a nagyarányú győzelem volt.

Bár a tabella-negyedik Kiskunhalas mindössze két ponttal van lemaradva a Kalocsa csapatától, Kolics János csapata mégis lesöpörte a vendéglátó csapatot a pályáról. Már az első félidőben érezhető volt a mieink erőfölénye, hiszen megnyugtató, 5 gólos különbséggel tértek pihenőre a csapatok (14:19).

A KKC győzni ment, méghozzá nagy arányban, így a második játékrészben is harcolniuk kellett és harcoltak is, az őket kísérő kalocsai szurkolók legnagyobb örömére. A halasiak, teljesen megsemmisítve, 11 (!) gólos hátránnyal kényszerűltek elhagyni a pályát.

Kiskunhalas UKSC – Kalocsai KC 30:41.

 

A szintén pályára álló ifjúsági gárdának azonban nem sikerült felvenni a harcot a Halassal. Az első félidőben tapasztalatcsere volt mindkét oldalon, a csapatok egymást méregették és ez a 12:12-es félidei eredményen is látszott. A második etapban azonban a hazai együttes felszívta magát, és 26:20 arányban győzedelmeskedtek a Szvétek Balázs vezette kalocsai ifi gárda felett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó