Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

És most tiszta erőből markolja meg a seggem!

Szerző: Gábor János, koronaradio.hu – 2014-04-08 11:33:10

A jó ég tudja csak talán, hogy a mai KORONAcaféban honnan indult a sztárallűrök és babonák feszegetése, de a végeredményt imádtuk. Hivatalosan is megállapítást nyert, hogy Mikát a stúdióban valószínűleg izomból lábközön térdelik a refrén előtt. Bizonyíték az alábbi lejátszón. Megemlékeztünk Lady Gaga új hülyeségéről is - újabban gyomorforgat és élvezi:

Ha már babonák, eszünkbe jutott egy nemrég Forgács Gáborral készült interjúnk. A színésszel akkor beszéltünk, amikor a Kalocsai Színházban járt a Mona Marie mosolya c. darabbal. Hál' istennek volt elég időnk, úgyhogy az előadás, valamint a magyar színészek (egyébként szerinte gyászos) helyzete mellett szóba kerülhetett az, hogy van-e valamilyen babonája, ami nélkül nem tudja elkezdeni a műsort. Nincs. Neki. De kollégáitól már látott néhány bizarr dolgot. Köztük is Honthy Hanna volt a bajnok, ugyanis őt jól meg kellett markolászni... A nemes feladat egyszer Forgács Gábornak jutott:

Miután felidéztük a nem mindennapi, színfalak mögötti titkokról szóló anekdotát, a Fütyülős játék jött... Naná, hogy beugrott róla Forgács Gábor szerintünk örökbecsű szinkronszerepe, a Madagaszkár Julian királya, aki megélhetési fütyürésző akart lenni. És különben is: „tudományosan megalapozta”. Nem tudtuk hagyományosan lebonyolítani a játékot, de ettől az egyik legjobb lett a Fütyülős történetében:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó