Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Éremeső és betört orr

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-08-09 15:55:21

Székesfehérváron tartották augusztus elején az úszók évadzáró versenyét. Huszonöt egyesület kétszáz sportolója találkozott a megmérettetésen, ahonnan természetesen a Kalocsai Úszó és Vízilabda Egyesület ifjú tehetségei sem hiányozhattak, akik mind pontszerző helyen végezte, sőt néhányan kimagasló eredményeket értek el.


Guzsván Hédi, 2003

Guzsván Hédi óriási egyéni csúcsokat úszott, és könnyűszerrel szerezte meg mellúszásban és gyorsúszásban is az aranyérmet. A 2005-ös születésű Lakatos Bence volt Székesfehérváron a legeredményesebb kalocsai, hisz ezen a versenyen sem talált legyőzőre mellúszásban, és hogy az érem még szebben csillogjon bezsebelt még egy-egy ezüstöt gyors- és hátúszásban.


Busa Barbara, 2001

Busa Barbara 100 méter háton remekelt és a második helyen végzett, majd egy egyéni csúccsal egy bronzérmet is szerzett 50 méter gyors úszásban. Fekete Mátyásnak nem indult túl jól a fehérvári verseny, hisz a bemelegítésnél betörték az orrát, így kénytelen volt az első számot kihagyni. A baleset után viszont profikat meghazudtoló erővel állt rajtkőre és felrepedt orral, küszködve még a levegővétellel is, mellúszásban első, pillangóban pedig a második lett.


Fekete Mátyás, 1998

a Kalocsai Úszó és Vízilabda Egyesület tagjai váltóúszásban hatalmas hajrával sikerült elcsípniük a dobogó harmadik fokát, így a Busa Barbara, Guzsván Hédi, Katona Petra, Rusenkó Luca négyes bronzéremmel térhetett haza Fehérvárról.
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó