Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Eredményhirdetés: így értékeltetek minket!

Szerző: Gábor János, – 2010-02-08 12:11:57

Januárban igazán nagyszabásúra sikerült az on-line közvéleménykutatásunk. 1127-en regisztráltak, ami messze nagyobb szám, mint amit már reprezentatívnak lehet nevezni. Nézzük tételesen, hogy az egyes kérdések esetében milyen döntést hoztatok, és az milyen hallható, látható következményt vonhat maga után...Az on-line hallgatásra vonatkozó kérdésekre adott válaszok alapján a résztvevők több mint 33%-a hetente többször bekapcsolja az on-line adást, és mintegy 17% azok aránya, aki napi rendszerességgel hallgatnak minket az interneten. A szavazók negyede nem szokott ilyen módon rádiózni.

A legtöbb netezőnk otthon szokott kapcsolódni az on-line adásra. Arányuk elképesztő: 80,23%! Ezzel megcáfolták azt a korábbi következtetésünket, amely szerint a munkahely (16,24%) viszi majd az első helyet ebben a kategóriában. Ahogy vártuk, szabad internet-porton kevesen hallgatóznak, de szeretettel köszöntjük ezt a 21 (1,85%) haladó szellemű szörfölőt! :-)

Azok közül, akik nem szokták on-line hallgatni a Korona Rádiót, elsődleges okként azt jelölték meg, hogy vételkörzeten belül inkább hallgatják rádión, autórádión, hifin: 38,83%. Hál\' istennek csak keveseknek nem tetszik a zenei kínálat. Az emiatt távol maradók 16-an voltak (mindössze 1,41%) - reméljük egy későbbi specifikusabb on-line adónkkal az ő ízlésüknek is meg tudunk felelni...

És itt a kedvencünk: ha specifikusabb on-line adásokkal jelentkeznénk (a kérdés népszerűsége újabb lökést adott az ötletnek, úgyhogy már most szólok: FOGUNK!), akkor a így alakul a lista szerintetek:

Pop, funky, retro disco műfajú on-line rádiót hallgatna: 52,52%!
A többiek:
Magyar – pop, rock, alternatív, underground: 35,04%
Régi magyar: 33, 54%
Rock (klasszikus és új), alternatív rock
: 31, 16%
House, egyéb klubzenék: 20,65%
Rap, R’n’b: 15,09%
Jazz, acid jazz: 5,56%

A www.koronaradio.hu hírrovatai közül a legnagyobb érdeklődésre tart számot (toronymagasan) a Régió hírei, illetve nem sokkal lemaradva az Időjárás. Az elemzés során kiderült, hogy meglehetősen sokan kedvelik a Zene, koncert, klipek híreit - és feltehetőleg a zenés videókat. Nézzetek videókat a Film, premier, előzetesben is! A szavazóinkat a Külföld hírei és a Bulvár érdekli a legkevésbé. Hm, meglátjuk mi lesz a sorsuk - valószínűleg a visszajelzések alapján átalakítjuk a stratégiánkat...

És végül a résztvevők értékelték a műsorvezetők munkáját is. A leadott szavazatok alapján az 1127 résztvevőből közel ezren mindannyiunkat pontosan be tudták azonosítani, és a 10 skálán 8,36-os átlaggal Fekete Antal kollégánk a legnépszerűbb, aki köszöni a remek mutatókat, egy drabális adag light kólával már jól meg is ünnepelte elsőségét! :-)Köszönjük a szavazatokat, hamarosan újra szükség lesz az egérkattintásokra a Dalra magyar kapcsán. Egyelőre zenekarok jelentkezését várjuk az első dalversenyünkre. Részletek a DALRA MAGYAR! menüben!

Gábor János (Korona FM100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Everybody Hurts for Haiti


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó