Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu
Olyan húsvéti gasztro-különkiadást csináltunk, hogy az már tényleg hét nyelven beszél! Rádiónk kedvenc séfje, Németh József segítségével az ünnep összes lehetséges fogását kitárgyaltuk. Csak, hogy a legegyszerűbbel kezdjük: alap a jó sonka - ennek kiválasztásában nyújtottunk segítő kezet, de mint tudjuk, az sem mindegy hogyan főzzük meg, majd hűtjük le (kell bizony még jégkocka is!); nem beszélve arról, mi mindent lehet még kezdeni az utána maradt húslével. Beszéltünk erdélyi fogásokról, tóásói dagadóról, valamint halvariációkról is. Íme, a tippek:
A hagyományos és szokatlan menüsorok és ajánlatok mellett muszáj volt szót ejteni a magyarok számára kicsit viszolygósabb nyúlmenükről, a tojás hagyományáról és elkészítéséről, valamint arról a kalocsai porcelántojásról, amit kaptunk az interjúhoz. Józsi persze bőkezűen osztotta az általa preferált, húsvéti hideg húsokat is - alább az étvágygerjesztés, itt pedig meghallgató a kóstolás (egyéb tippek mellett):
A sípszó után hagyjon üzenetet!