Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Első győzelmét aratta a KSE röplabdacsapata

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-11-12 12:42:09

Az elmúlt hétvégén az NBII-s bajnokságban azt a Haladást fogadta a Kalocsai SE női röplabda csapata, mely a megalakulása óta az NBII-ben rendre a dobogón végez, sőt egy évig a legmagasabb osztályban is szerepeltek.

Hirdetés

Hirdetés

Már az elején rendesen egymásnak esett a két csapat de az már ekkor látszott, hogy a vendégek feltűnően sok ki nem kényszerített hibát vétettek. A szett végjátéka szoros volt, melyben jobban álltuk a sarat és Szigeti Anna jó ütésével behúztuk az első játékrész. A második szettben Greksa Zsófi remek nyitássorozata jó nyitányt adott, az ekkor szerzett előnyt szinte végig sikerült megőriznünk. A játékosait cserélgető, az aznapi legjobb csapatát keresgélő, de nem találó szombathelyi edző is tehetetlenül nézte az egyre inkább fölénybe kerülő kalocsai csapatot. A szett közepe felé igaz egyszer megközelítették csapatunkat, de fordulat ekkor se következett be és remek hajrával nyertük a találkozót. Ezzel nyolcvan percnyi játék után a szezonbeli első győzelmét könyvelhette el röplabda csapatunk.

A felnőttek teljesen lesöpörték a vendégeket a pályáról, ugyanez az utánpótláscsapatunkról sajnos nem mondható el. A juniorok meccsén az első szett zavarodottsága és csúnya betlije után, magukhoz tértek a lányok, sokkal jobban játszottak, de a Haladás remek centerjátékával nem tudtak a mieink versenyezni, így ha kétszer szorosan is, de elveszítettük a mérkőzést.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó