Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

ELSŐ NAP: megszólaltunk, szépítgetünk...

Szerző: Gábor János, – 2010-06-17 13:49:35

Sziasztok!

Az első bejegyzéseknek mindig az a legnagyobb öröme, hogy valami tök újról számolhatunk be. Itt most egy tökéletesítés alatt álló tök újról: a Korona Partról. Ma reggel elindult az adás, és 0. nap lévén még technikai apróságok kellemetlenkedtek, amelyek javításán dolgozunk, de jól érintett minket, hogy alapvetően minden a legnagyobb rendben!

Tóth Imi máris imádja a vadonatúj stúdiót:



Még akkor is, ha mellette, az előkészítő stúdió még elbírna némi rendrakást:



Ami azt illeti, egy jó hosszú éjszakán vagyunk túl. Az új stúdió építése simán ment, de lévén legalább annyi minden romolhat el, mint egy űrhajón, azért jó időbe telt, mire a Szelidi tó partjáról szólalt meg az FM100, és nem némi ügyes trükkel a kalocsai stúdióból. Az átállás másodpercek alatt megtörtént, helyi idő szerint hajnali 1 körül.

A reggeli órákban máris hangyabolyszerűen lepték el a munkások a Korona Partot, hogy az utolsó simításokat is elvégezzék.

Máris imádjuk a teraszt - készül a hely a napvitorláknak:



Elegáns lesz a kávézó is...



... főleg, ha helyükre kerülnek a bőrülőgarnitúrák, illetve a wifi és az LCD TV:

 

Ami a külcsínt illeti, még van dolgunk a tereprendezéssel, amelynek istenesen alávágott a közelmúltban hetekig tartó intenzív esőzés, de mi nem adjuk fel, remekül haladunk. Egyre jobban szépül a Korona Part főépületének környéke. Az viszont szerintünk már így is magáért beszél.

Ilyen király lett:



Nézzük meg felülről a röplabdapályát is - ilyen a panoráma a VIP teraszról:



Na ennyit - egyelőre - a 0. napról. Dolgozunk bőszen, hogy holnapra minden tökéletesen a helyére kerüljön a Retro Fesztivál nyitányára! Legkésőbb péntek este 8-kor itt találkozunk!

KÉSZÜLT AZ ORTT TÁMOGATÁSÁVAL!

Gábor János (Korona FM100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó