Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Elijah Wood gyászhangulatban szinkronizálta a Táncoló talpakat

Szerző: Gábor János, – 2012-03-28 12:39:02

Elijah Wood borzasztóan érezte magát a Táncoló Talpak második részének készítésekor, mivel folyton egykori partnere, Brittany Murphy járt a fejében. A fiatal színész a Hello! magazinnak nyilatkozva vallotta be, mennyire lesújtotta a színésznő halála. Mint ismert, ők ketten kölcsönözték a hangjukat a rendkívül sikeres animációs film első részében a főszereplő pingvin párocskának.

Murphy és Wood a Táncoló talpak premierjén, 2006-ban:


Brittany Murphy 32 éves korában, 2009. december 20-án, vesztette életét tüdőgyulladás és vérszegénység következtében fellépő szívleállásban.

Szerepét a második részben Pink vette át, aki Elijah szerint csodálatos munkát végzett, de ettől még a hangulat komor maradt. "Nem igazán beszéltünk Brittany haláláról, de mindenkin látszódott, hogy ő jár a fejekben. Nagyon szomorú volt ismét felidézni magunkban a történteket" - mesélte a megtört színész.



"Borzasztóan tragikus, hogy valaki ennyire fiatalon menjen el. Kora ellenére rendkívül nagy művész volt, remek volt vele együtt dolgozni. Nagyon hiányzik" - tette hozzá Elijah.

Stop.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó