Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Életrajzi film Whitney Houstonról

Szerző: Korsós Éva, – 2012-02-28 06:53:59

A filmet már az énekesnő halála előtt elkezdték tervezni. Sajtóhírek szerint Rihanna, Brandy, Vivica Fox és Jordin Sparks neve is felmerült a lehetséges főszereplők között.


A People magazin névtelen forrásokra hivatkozva azt írja, hogy életrajzi filmet terveznek Whitney Houstonról. Állítólag már az énekesnő életében felmerült az ötlet, ő maga is tudott róla és lelkes volt miatta. Ennek ellenére többeket felháborított a hír, úgy vélték, hogy ízléstelen dolog, hogy még alig temették el, egyesek máris pénzt akarnak húzni Whitney halálából. A projekt gazdája Clive Davis, az énekesnő felfedezője és mentora (bővebben lásd nekrológunkat), aki most azt szeretné elérni, hogy minél hamarabb befejezzék a forgatókönyvet és megkezdődhessen a forgatás.

A lap szerint már van is egy lista a potenciális főszereplőkről. Felmerült például Rihanna neve is. Neki már tavaly felajánlották a Több mint testőr remake-jének - eredetileg ugyebár Whitney Houston által játszott - főszereplét, azonban akkor ezt visszautasította, mondván: "Utálom, amikor énekesnők énekesnőket alakítanak a filmeken; ilyenkor nem tudod őket másnak látni, mint akik. Én egy igazi szerepet szeretnék - ha már egész életem amúgy is azzal telik, hogy Rihannát játszom." Ellenben Brandy állítólag korábban azt mondta, hogy ez volna számára az álomszerep, és senki más nem tudná annyira jól eljátszani Whitney-t, mint ő: úgy ismeri a személyiségét, mint a saját tenyerét. (Brandy Norwood énekesnő és színésznő ráadásul Ray-J R&B-énekes testvére, aki az utóbbi néhány évben megszakításokkal ugyan, de Whitney Houston pasija volt - legalábbis a bulvárlapok szerint, mert kapcsolatukról inkább csak pletykák olvashatók.) Felmerült még Vivica Fox neve; a Grammy-átadón az I Will Always Love You-t éneklő Jennifer Hudson; továbbá Jordin Sparks, aki a Sparkle főszereplője is - ebben a filmben játszott utoljára Whitney Houston. A kis Whitney-t pedig a most 11 éves Willow Smiths alakíthatná.

(quart.hu)

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó