Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Elbizonytalanította a bajnokot a KKC

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-05-03 11:15:01

A Kalocsai KC felnőtt csapata Balatonbogláron, a NEKA korosztályos válogatott játékosaival tűzdelt csapatánál vendégeskedett a bajnokság legutóbbi fordulójában. Bár az akadémisták az ellenünk szerzett győzelemmel bebiztosították a bajnoki címűket, így az NB I/B-be való feljebbjutást, a mieinknek a vereség ellenére sincs szégyellnivalójuk. Sőt...

Hirdetés

Hirdetés

Tavaly a KKC örülhetett bajnoki címnek, idén azonban más célokat rajzolt maga elé egyesületünk. A megfiatalított gárda első számú feladataként a fiatalok csapatba való beépítését jelölte meg, így a cél nem az volt, hogy a tabellán a lehető legmagasabb szintet érjék el Szvétekék az idén (is).

A fent említettek ellenére a mieink szépen szerepelnek és - bár csak nagyon óvatosan jegyezzük meg - de még a bronzéremre is megvan a sansz.

Az aranyéremnek idén a NEKA örülhet, melyet Kolics János egykori tanítványa, Imre Vilmos dirigál. A két csapat összecsapását a hazaiak nyerték 39-30 arányban, az eredmény viszont csalóka, emelte ki a KKC edzője. Kolics elmondta, hogy végig partiban volt csapatunk, sőt címvédőhöz méltóan, sikerült a még a NEKA-t és a sokat látott trénert is megzavarni mindjárt az elején.

fotó: Tompos Gábor/ Lotus Seven

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó