Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Egy győzelem, két vereség

Szerző: Rumi László, – 2011-11-28 14:54:14

A Kalocsai Kosárlabda Egyesület megyei első osztályú csapata az elmúlt héten az élmezőnybe tartozó Nagykőrösi Sólymok együttesét látta vendégül. A két csapat hasonló játékerővel rendelkezik, melyet jól mutatott az első negyed, ahol fej-fej mellett haladt a két alakulat. A második negyedben egymás után több hárompontossal kezdett a Nagykőrös, mely láthatóan megtörte a hazaiakat, így több mint tíz pontos különbségű vezetésre tettek szert. A harmadik és negyedik szettben sem sikerült közelebb kerülni az ellenfélhez, sőt akadt olyan időszak is amikor már húsz pont volt a különbség. A végén megint nagy iramot diktált a Kalocsa, melynek csak egy szépítés lett az eredménye, és a húsz pontos különbséget tizenötre lefaragták, de a vereséget már nem tudták elkerülni.

 

A Kalocsai Sport Egyesület NB II-es női röplabda csapata szombaton délelőtt azt a szombathelyi Haladást fogadta, melytől idegenben csak egy nagyon szoros véghajrában maradtak alul, így most joggal fogalmazódott meg a visszavágás gondolata. Ahogy az előző fordulókban, így most is tartalékosan, új felállással kellett kiállni, mely eredmény sajnos ugyanúgy alakult mint az első összecsapáson. Hol a Kalocsa, hol pedig a vendég alakulat vezetett, a negyedik szettben pedig olyan előnnyel nyertek a hazaiak, hogy mindenki biztos volt a győzelemben. Sajnos az ötödik szettben talán a fiatalságuknak köszönhetően nem tudtak a mieink kellően összpontosítani és elvesztették a szettet, ezzel együtt 3-2-re a mérkőzést is, mely egyértelműen csalódottságot váltott ki a szurkolókból.

 

A Kalocsai Kézilabda Club NB II-es csapata szombaton a városi sportcsarnokban rangadó keretén belül a tabellán egy hellyel és egy ponttal hátrébb lévő Mecseknádasd együttesét látta vendégül. A tét a dobogó harmadik helyének megtartása volt, és ezúttal ennek érdekében mindent megtett a Kalocsa. Az első félidőben nem volt nagy különbség a két csapat között, de már akkor látszott, hogy a vendégek nem fogják erővel bírni a következő harminc percet. Két pontos különbséggel vonultak szünetre a csapatok, és ahogy befejezték az elsőt, úgy kezdték a másodikat is, vagyis kalocsai irányítással. A második játékrészben sikerült felőrölni az ellenfél erejét és ezzel hétpontos különbségű győzelmet aratott a kézilabda club, mellyel továbbra is a dobogó harmadik helyén állnak, amely az előzetes várakozásoknak megfelelő eredmény.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó