Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Egy APP, amiben végre csak TE vagy FONTOS!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2015-09-04 13:36:27

Az ősz első napjaiban hivatalosan is beindult KALOCSA OKOSTELEPÜLÉS ALKALMAZÁSA, amit a KORONAcaféban mutattunk be! Folytassuk itt, mert nagyon érdemes letölteni: a MEandAPP Okostelepülés Hálózat ELSŐ aktív tagjaként a város hiredetett egy nyereményjátékot is! A nyeremény egy Samsung Galaxy Tab 4!

Androidos mobilról böngészel? ITT a MEandAPP!

EGYSZERŰEN:

Töltsd le INGYEN a MEandAPP-ot, és a regisztrációdban jelöld be Kalocsát (így konkrétan a TE és KALOCSA közös alkalmazásává alakítod), és máris kalapban vagy az exkluzív tabletért! A regisztráció szintén ingyenes, és végre nem adatvadászat célját szolgálja. Vagyis nem fogsz kéretlen leveleket kapni, és nem zúdul rád hirdetések tömege (mint a közösségi hálón), csak ami fontos és HELYI. Ráadásul a BIZTONSÁGODAT is szolgálja!

KÜLDETÉS:

Az egyszerű, befejezett regisztrációddal jogosulttá válsz Kalocsa Okostelepülés Alkalmazásában arra, hogy a MEandAPP ELSŐKÉNT ÉRTESÍTSEN, HA BAJ VAN! Mint látni fogod, a szolgáltatáshoz hozzá tartozik az azonnali értesítés, ha településedet érintheti természeti katasztrófa, vagy más vészhelyzet.

Androidos mobilról böngészel? Itt a MEandAPP!

NEKED FONTOS:

Amellett, hogy ennél egyszerűbb még sosem volt egy helyen megtalálni minden fontos helyi információt (az aktuális helyi hírektől az olyan programokig, amelyeknek a létezéséről sem tudtál), felveheted a kapcsolatot helyiekkel, a zsebedben van kedvenc rádiód (köszönjük :-)), és itt találod az azonnal kellő információkat is. 

Ismerd meg részletesebben is a funkciókat: meand.hu

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó