Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Edzőmeccs-dömping a KKC-nél

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-01-28 13:27:20

A Kalocsai KC női és férfi gárdája igazi edzőmeccs-dömpinngel várja a bajnokság tavaszi felvonását. Kolics János lányai a héten a Madocsa megyei csapatát verték 29-39-re, szombaton pedig a ContiTech FKSE-Algyő NB II-es csapatával játszottak barátságos felkészülési meccset.

Hirdetés

Hirdetés

A női szakosztály mellett az NB II-es listát vezető férfi gárda sem tétlenkedik. Szvétek Balázsékra szintén edzőmeccsek sora vár, hiszen jelenleg Nagyatádon szerepelnek egy hat csapatos tornán, ahol igen nehéz csoportba osztotta be a mieinket a rendező Rinyamenti KC. Ellenfeleink között ott van az NB I/B-s Csurgó U23-as csapata, valamint a bajnokságban nagy ellenfélnek számító Hőgyész is. Ezt megelőzően, múlthéten a Kiskunhalas otthonában állt pályára a csapat. Bár egy kicsit foghíjas volt együttesünk, de mindenképp jól szolgálta a felkészülést, tudtuk meg Kolics mestertől.

Visszatérve a női csapatra: Három napos összetartásra, edzőtáborra érkezett Kalocsára az Algyő NB II-es női kézilabda csapata, amely gárdában a KKC-ben is kettős igazolással játszó Alföldi Babett is szerepel.

A KKC vendégei megnézték a város nevezetességeit illetve a Tolna és a KKC női együttese ellen is játszottak egy-egy barátságos edzőmeccset. Kolics János edző ezen a hétvégén a férfi csapattal Nagyatádon szerepel, így a mieinket Perity Viktória játékos, technikai vezető és Hartman János elnök dirigálta.

A mieink 13 gólos vereséget szenvedtek a magasabb osztályban szereplő Algyőtől, de mint minden edzőmeccs esetében, így most sem a számszerű eredmény volt a fontos – mondta a mérkőzést fújó Hartman János, aki a KKC két új igazolását is bemutatta rádiónknak.

További fotók az edzőmeccsről: ITT!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó