Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

E heti Korona LIVE: Ákos - Kisstadion!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-06 17:39:51

A legutóbbi döntésetek értelmében: pénteken Ákos 2004-es, a Kisstadionban rendezett, Az utolsó hangos dal-turné nyitókoncertjét halljátok a Korona LIVE-ban! Ami a bulit illeti: az azt megelőző 3 év leglátogatottabb zenei rendezvényének nyilvánította a Magyarországi Koncertszervezők Szövetsége - beleértve az ezen időszak alatt rendezett összes koncertet (külföldieket és hazai zenészeket, együtteseket is beleértve)!



Ákos Az utolsó hangos dal turnéval összesen 15 hónapig volt úton; ez idő alatt 135 ezer jegyet váltottak a koncertekre. Az énekes anno dupla albumon jelentette meg a produkció zenei anyagát, amelyet akkora érdeklődés övezett, hogy a megjelenése napján "kénytelen volt" írd és mondd: 12 órán keresztül dedikálni azt. A lemezen (amint azt majd nálunk is hallhatjátok) nem csak a szóló karrier dalai szerepelnek, de olyan klasszikusok is, mint a Bonanzás korszakból származó Induljon a banzáj is (a feltöltő nevében bocs - így elírni a nevet, ez már művészet!):


Kérsz még egy Ákos- vagy Bonanza-dalt?

Most pénteken tehát: Ákos a Korona LIVE-ban; de már új időben! A múlt héttől nyári szünetre vonult a Péntek Esti Randevú, így a LIVE koncertjei a legmelegebb szezonban hamarabb kezdődnek, este 8-kor, és a héten már a Korona Partról! Fülelj Ákos koncertjére (akár már a Szelidi tó partján, a Korona Caféban hűsölve) a Kultúra után (amelyben egyébként jön a Lovasi Andrással készült interjúnk is, többek közt)!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó