Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Dupla győzelem Veszprémben

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-04-27 08:05:46

Az idei NBII-s szezonban múlt vasárnap indultak utoljára idegenbe a Kalocsai SE röplabdásai, hogy ezúttal a Veszprémi ESC csapatával mérkőzzenek meg.

Hirdetés

Hirdetés

A tabella alapján akár sima vendégsikert is jósolhattak a kevésbé járatosak, hiszen az utolsó helyen álló egyetemi csapatnak egy győzelem szerepel csak a neve mellett, ám azt még a második fordulóban pont a Kalocsa ellen szerezték.

A mérkőzés eleje szerint teljesen hasonlóan alakult, mint az egy héttel korábbi Ikrény elleni mérkőzés, hiszen az első és a második szettben is bár a hazaiak 20 illetve 22 pontja szoros eredményt mutat, ám a játék alapján egyikben se forgott veszélyben a szett győzelmünket.

A harmadik játszmában, két szettes előny birtokában megnyugodtunk és a koncentrációban jelentősen visszaestünk, ebbe belekapaszkodtak a veszprémiek. Sajnos a gyengébb végjátékunk miatt el is veszítettük ezt a szettet.

A negyedikben szerencsére már jobban koncentráltunk, simán nyertük a szettet és ezzel a meccset is.

A juniorok végig biztosan nyerték szettjeiket, pedig Kováts Ágnes edző ezúttal olyanoknak is játéklehetőséget adott, akik korábban kevesebbszer játszottak.

Juniormeccs:             Veszprémi ESC – Kalocsai SE 0:3 ( -21; -18; -8)

Idei utolsó röplabda mérkőzést április 30-án szombaton 14 órakor a Városi Sportcsarnokban játsszuk a már biztos bajnoki ezüstérmes PTE-PEAC csapata ellen. Velük rendre szoros meccseket szoktunk játszani. Most is sok szeretettel várjuk a szurkolókat!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó