Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Dolhai Attila és Füredi Nikolett a Koronában

Szerző: Vörös István, – 2010-10-30 11:15:32

Ahogy azt ígértük, pénteken, egy fergeteges Kultúrával készültünk. Itt volt nálunk élőben Szabó Árpád, a Kalocsai Színház igazgatója, valamint Aranyosi Péter és Pataki Balázs, az FM 100 Dumaszínházának két októberi fellépője.



Előttük azonban tartottunk egy kellemes múltidézést a Budapesti Operett-Musical Színház két művésze, Füredi Nikolett és Dolhai Attila közreműködésével, akik múlt szombaton egy felejthetetlen estével ajándékozták meg a kalocsai színházba látogatókat.



A színészek nem fukarkodtak idővel, energiával és dalokkal: a több mint kétórás műsort olyan siker-darabok dalai színesítették (a teljesség igénye nélkül), mint a Mamma Mia!, Elisabeth, Mozart!, Rómeó és Júlia, Valahol Európában, Rudolf, vagy a Csárdáskirálynő.

  

A fáradhatatlan művészeknek az előadást követően még arra is volt energiája, hogy dedikálják a rajongók és színházbarátok jegyeit, posztereit, fotóit, sőt mindketten örömmel pattantak fel egy-egy lelkesebb "rohamozó" oldalára egy közös fénykép erejéig.



Amikor lecsengett a rajongó hullám, Füredi Nikolett és Dolhai Attila arra is szakított időt, hogy megosszák a Korona FM 100 riporterével friss kalocsai élményeiket és meséljenek a színházi életről, szerepekről, fellépésekről, vagy éppen szólókarrierről.

Ha lemaradtál róla a tegnapi Kultúrában, pótolhatod a hiányt: hallgasd meg, ami a rádióban szólt!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó