Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Dobogón a legkisebb kalocsai röplabdások

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-03-16 09:05:32

A Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokságban szereplő kalocsai röplabdás lányok a korábbi négy fordulóban az ország legjobb 12 csapata közé jutottak.

Hirdetés

Hirdetés

Így számukra különösen nehéz feladat várt, hogy a Nyugat-Balatoni RSE, az MTK-Budapest és az UTE csapatai ellen megpróbáljanak az országos hatos döntőbe jutni. A mieink számára nem is indult könnyen a nap, a keszthelyi csapat az első szettben alaposan helyben hagyta őket. Az este fél 9-kor véget ért utolsó meccs után részsiker nélkül, de annál több küzdéssel, tapasztalattal a hátuk mögött indultak haza a Kovács Ágnes vezette serdülő lányok, mely az edzéseken és az áprilisi folytatásban remélhetőleg kamatozódni fog.

A magyar Röplabda Szövetség által néhány éve elkezdett utánpótlásprogramnak, a Vollé 2020 Röpisuli a közelmúltban rendezte meg hagyományos versenyét, Budapesten.


Ide a felnőtt csapatunk csapatkapitánya, az utánpótlásedzőként is tevékenykedő Szele Anikó hozta el a kalocsai különítményt. A mieink négy korosztályban, négy csapattal indultak. Ezen a versenyen indult manó csapatunk is, mely tényleg a legkisebbeket jelenti, hiszen a keretben volt 2009-es születésű ifjú röplabdás is. Valamint volt olyan apróság is, aki élete első versenyén vett részt. A kalocsai röplisek szépen szerepeltek, hiszen a gyermek és a mini kategóriában I. helyen, a manók II. helyen, a szuperminik pedig IV. helyen végeztek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó