Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Dobogón a kalocsai ovis csapat

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2014-05-05 19:31:23

Április 26-án a Tisza Volán Szeged a Tisza parti városban rendezte meg a Kikelet Kupát.

A kalocsai Méhecskék SE 2 korosztálya szerepelt.

A  2007-es születésű óvodás csapat a 10 szereplős mezőnyben a Rendőr TE Szeged csapatát 3:1-, a Tisza Volánt 4:2-re megverte, míg a SZEAC csapatával 1:1-es döntetlent játszottak, a Békéscsabától pedig 4:1-re kikapott együttesünk. Az elődöntőben a Hírős-ÉP Kecskeméttel sorsolták össze a kalocsai ovis csapatot, akiktől 2:5-re kikaptunk, így a bronzéremért játszhattunk, ahol Viszont a Tisza Volán II csapatától vereséget szenvedtünk 4:2 arányban. Így Práger László és Lakatos Lilla apró labdarúgói a 4. helyen végeztek.

Csapattagok voltak:Schivampl Andor, Lakatos-Lengyel Péter, Bedics Ákos, Leták Patrik, Kovács Dorián, Kovács Aldó, Nagy Hunor.

A 2008-es születésű óvodás csapat a 8 szereplős mezőnyben a Tisza Volán I. csapatát 4:2-re, Tisza Volán II. együttesét 4:0-ra, a Szentmiklósi Focisulit 1:0-ra, a Rendőr TE Szeged együttesét pedig 4:0-ra verték a kalocsai ovis focisták. A kalocsai méheknek csak a Hírős-ÉP Kecskemét és a SZEAC gárdája tudott megálljt parancsolni. Az előbbitől 2:4-ra, az utóbbitól 3:5-re kaptak ki a kalocsaiak. Így a kalocsai focistapalánták az előkelő második helyen végeztek első versenyükön.

Csapattagok voltak: Perity Olivér, Polyák Kristóf, Mamuzsics Milán, Bagó Iván, Szettele Áron, Kuncz Martin.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Ismét hazahoztuk az NK Kupát


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó