Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

DJ Dominique a Méhecskék SE-ért!

Szerző: Gábor János, – 2013-04-26 11:19:28

A mai Reggeli Gyors legjelentősebb részét annak a jótékonysági estnek szenteltük, amellyel a Méhecskék SE utánpótlást nevelő labdarúgócsapatát támogathatjuk, nevezetesen holnap este, a meszesi Kék Duna Vendéglőben. A vacsoráról (amelynek bevétele szintén az egyesületet gazdagítja) az étterem szakácsai, a hangulatról pedig a meghívott vendég, DJ Dominique gondoskodik... Naná, hogy felhívtuk!


A reggel során egyébként vendégünk volt Paletta Richárd, a Méhecskék egyik edzője, Dávid Edit (képünkön), a Kalocsai Önkormányzat sajtószóvivője, aki viszont ezúttal nem hivatalos szerepben járt nálunk, hanem a csapat egyik játékosának anyukájaként. Mint elárulta, a büszke szülők és nagylelkű támogatók segítségével sikerült összehoznia egy nagyszabású árverést, amelyen gazdára lel majd a Budapest Honvéd FC két meze és két labdája, a Ferencváros, a Videoton és a Paks egy-egy meze, valamint az Újpest egyik labdája. Persze mindegyik kegytárgyat nevezetes sportolók aláírása díszíti. Az országosra tervezett aukció sztárja viszont biztosan az a laszti lesz, amelyet Mészöly Géza és Faragó Richárd mellett Roberto Carlos is szignózott (a képen, elől)...



De most vissza a szombati, jótékonysági éjszakához! DJ Dominique hangsúlyozta, hogy mekkora örömmel jön, hiszen Kalocsa, és itteni jó barátai kedvéért érkezik; amúgy bokros teendői miatt valószínűleg nem is vállalta volna a bulit. A neve egyébként még sok más karitatív akcióval is összefonódott; kiderült például, hogy ő a fogyatékos labdarúgás UEFA nagykövete! Ja, és persze profi labdarúgó volt, tagja a médiaválogatottnak! Részletek a cikk alatti médialejátszón!



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó