Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Disznólkodtunk, a KORONAcafé-ban

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-02-18 11:21:29

Az a nyúlfarknyi tél is a végéhez közelít már, lezárult a "Gyésznótoros céjcók" időszaka. Van, aki írtózik még a disznóvágás tudatától is ( ő Gábor Jani kollegánk) és van, aki elképzelni sem tudja ezt az időszakot jófajta házi vágás nélkül (mint a KORONAcafé másik műsorvezetője, Szilva).

Hirdetés

Hirdetés

A mai KORONAcafé-ban disznólkodtunk a hallgatókkal. Rájöttünk, hogy Bexát és tájfutó barátait nem hívjuk disznóvágásra szakérteni, mert ők egy kicsit másképp értelmezik a dolgot. Például vadászpuskával állnak neki és "visszatömködik" a belet. Azon már ne is csodálkozzon senki, hogy a sörét fél év múlva került elő a hurkából! Itt hallgathatja meg a teljes sztorit:

Illusztráció!
Forrás:keptelenseg.hu

A sztorit hallva muszáj volt szakértőhöz fordulnunk. Vendégünk volt környék bölléreinek talán egyik legfiatalabb képviselője, Anisity Miklós, aki nem érkezett üres kézzel, sokkoló, bökő és társai. Jani az orrfogó láttán megkérdezte;"Ez meg mi?" Miki arcáról könnyen leolvasható a reakció:

Az ifjú böllér elmesélte, kiskamasz volt az első szúrásánál, amikor nagypapája vezette a kezét. De mesélt "óriás disznajról", saját kolbász receptről és megmutatta a kését, amely szamurájkard élességű. (És nem, nem engedte meg Janinak, hogy bármelyiket is kipróbálja Szilván!)

Itt mesélt nekünk Miklós:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó