Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

DiCaprio és Scorsese újra együtt: isteni film lesz!

Szerző: Gábor János, – 2011-08-28 19:14:23

Leonardo DiCaprio és spanja (mert annak tartják egymást), Martin Scorsese újra együtt dolgozik majd, és egy nem akármilyen projekten. A The Gambler, vagyis A játékos c. \'74-es, James Caan főszereplésével készült mozit gondolják újra. A történet szerint egy irodalomprofesszor elkezd először a barátnője, majd az anyja felé hatalmas tartozásokat felhalmozni, a játékszenvedélye miatt. Az igazi bajok akkor kezdődnek viszont, amikor néhány rosszfiú is kölcsönöz neki. A problémák, és egyre közvetlenebb életveszély ellenére a pasas nem tud leállni a játékkal.



DiCaprio nagyon ráment az Oscar-gyanús szerepekre, mert igazából már csak ezt az egyetlen nagy sikert nem könyvelhette el eddigi karrierje során (korábban sakkoztunk is, hogy vajon miért nem szereti az Akadémia), és az eddigi együttműködései Scorsese-vel jó óment jelentenek erre nézve is. Legutóbb a Viharszigettel arattak, de olyan remekműveket készítettek még együtt, mint a New York bandái, Az aviátor, illetve a legjobb rendezés és legjobb film Oscarját is elnyerő A tégla (a képen - balról jobbra: Scorsese, DiCpario és Matt Damon, a forgatáson).



A játékos forgatókönyvét az a William Monahan írja, aki, A téglát is jegyzi, de nem kell sietnie, mert a rendező, és a főszereplő addig is jól tele van melóval, mire az első snittet elkezdenék rögzíteni. Scorsese Jud Law-val, Sacha Barn Cohen-ne,l Chloe Moretz-zel és Ben Kingsley-vel készít 3D-s családi mozit, Hugo címmel, de DiCaprio még ennél is elfoglaltabb. Épphogy befejezte Clint Eastwood J. Edgar c. moziját, máris 3D-ben forgatja A nagy Gatsby-t, aztán már rohan is a vadnyugatra: Quentin Tarantino spagetti-westernjében, a Django Unchained-ben szerepel, majd egy újabb Eastwood-alkotásban, a Sztár születikben, amelyben Beyoncé (!) lesz a partnere...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Lecsapott Irén New Yorkra


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó