Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Diákolimpia Országos Döntőben a Sárköz íjászai

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-07-03 10:02:11

Egy hete a kalocsai Sárköz Íjász Egyesület versenyzői a főváros felé vették útjukat, hogy a gyerekek megmérettessék magukat a Diákolimpia országos döntőjében. Új helyszínre került a verseny, és a korábbi évekhez képest a legjobb körülmények között lőhetett a 220 versenyző.


Az egyre népesebb és ügyesebb mezőnyben a kalocsai iskolákat és az egyesületet 7 fő képviselte, akik becsülettel helytálltak és végiglőtték a versenyt. A változó idő megnehezítette az íjászok dolgát, mert hol a szél vitte el a nyílvesszőket, hol a napsütés vakította el a célzó szemet, és még pár csepp eső is bezavart. Ennek ellenére a gyerekek fegyelmezetten és ügyesen teljesítették a két fordulóban 12 x 3 lövést.

Kocsis Adrienn

Jenei Endre teljesített a legjobban, ő a serdülő korcsoport csigás kategóriájában 2. helyen végzett, Budai Dániel irányzék nélküli reflexes osztályban 4. lett, míg Kacsora Gábor a 18. helyen végzett. Kocsis Adrienn és Huszár Bertold a kadetek mezőnyében, a  irányzék nélküli reflexes mezőnyben 7. lett.  A gyerekek között Budai Attila 9., Andrékovics Balázs pedig 12-ként végzett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó