Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Daniel Craig: Lesz*rom, ki lesz az új James Bond!

Szerző: HVG, forrás: hvg.hu – 2016-02-15 10:39:19

A Spectre volt Daniel Craig utolsó James Bond-alakítása, és inkább felvágja az ereit, mintsem újra James Bondot játszon - árulta el a színész egy interjúban.

hirdetés

hirdetés

A színész 20 epizód elkészítésére írt alá egy amerikai tévésorozathoz, a Purityhoz, elmondása szerint részben ezért nem vállal el több James Bond-filmet. Ez egy kisebb csapás a Bond-franchise számára, akik korábban már "elvesztették" a rendező Sam Mendest is – írja a The Sun. A 47 éves színész szerint "inkább felvágja az ereit", de nem áll szándékában többé a titkosügynököt alakítani.

Megkérdezték tőle, hogy kit látna szívesen az új James Bond szerepében utódként, Craig azonban állítólag úgy nyilatkozott, hogy "Le sem sz*rom, sok szerencsét nekik".

Daniel Craig közel egy évtizedig alakította a brit titkosügynököt, először a Casino Royale-ban, majd A Quantum csendje, a Skyfall és a Spectre következett. Daniel Craig lehetséges utódja között tartják számon Damina Lewist, Tom Hardyt, Hanry Cavillt, Michael Fassbendert és Idris Elbat, utóbbi az első fekete Bond lehet.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó